Дебатът не беше достоен за българския парламент и видях лицемерие

...
Дебатът не беше достоен за българския парламент и видях лицемерие
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: Видяхме лицемерие в аргументите за вота на недоверие


" Дебатът не беше заслужен за българския парламент и видях двуличие както в причините за вота на съмнение, по този начин и в държанието въобще на опозиционните партии, както и в мненията на господин Костадинов. Трябва да има морал в политиката и не може по подобен обикновен метод да се лъже. " Това сподели ръководителят на Комисията по обучение и просвета в Народното събрание и заместник-председател на Българска социалистическа партия Ирена Анастасова в ефира Нова и акцентира, че от страна на опозицията както икономическите, по този начин и финансовите причини за вота на съмнение просто не устоят.

Анастасова сподели, че разчита на отговорно държание от всички народни представители и изрази оптимизъм, че вота на съмнение няма да мине. " Виждаме, че при предварителни избори в този момент картината няма да е изключително изменена. Затова считам, че разсъдъка ще надделее ", добави заместник-председателят на Българска социалистическа партия.

" Не сме разговаряли с президента през миналата година по отношение на връчването на мандат, не сме водили такива диалози и в този момент, тъй като по Конституция е негово право да реши. Ако се стигне до връчване на мандати и ние получим подобен ние ще създадем усилието да обединим партиите от сегашната коалиция ", изясни Ирена Анастасова за желанията на социалистите при вероятно завъртане на парламентарната рулетка.

В умозаключение тя сподели, че парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " няма номинации за ръководител на Народно събрание и прикани тези, които са внесли вота на съмнение да предложат претендент за поста ръководител на Народното събрание.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР