Dean Fraiser, един от топ влогърите у нас, се премести

...
Dean Fraiser, един от топ влогърите у нас, се премести
Коментари Харесай

Нов живот: Dean Fraiser се премести в Тайланд, показа апартамента си

Dean Fraiser, един от топ влогърите у нас, се реалокира да живее в Тайланд, където ще остане за няколко месеца. Не, татуираният мачо не напуща родината си вечно, а просто желае малко смяна и да опита нещо ново за два месеца.

Виж още: Джино Бианкалана заведе половинката си отмора: Риалити звездата отново отпусна кесията 

YouTube звездата живее в супер апартамент, а в постройката има фитнес, спа и неповторим басейн, който е разполагаем единствено на живеещите в блока. Гледката от жилището е меко казано неповторима, а жилището разполага с голям хол с кухня, както и комфортна спалня, от която също се открива топ гледка.

Виж още: Размерът има значение! Алекса и Цветан от " Игри на волята " си ги мерят, сърбинът гушна Виктория 

Деан показа в един от влоговете си, че хората в Тайланд са супер благи и вежливи. " Дори да направиш инцидентен и доста дребен очен контакт с някой, той незабавно те поздравява, кимайки с глава. Супер положителни са хората тук ", споделя Деан за първите си усещания.

Деан другояче показа, че е в Тайланд освен за многообразие и отмора, само че и по работа. Инфлуенсърът работи с няколко марката, за които снима продуктово позициониране, с което си изкарва парите за престоя в Тайланд.

Изображение: https://www.instagram.com/deanfraiser_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР