Даян Кийтън смята, че е щастливка - през 50-годишната си

...
Даян Кийтън смята, че е щастливка - през 50-годишната си
Коментари Харесай

Актрисата Даян Кийтън възнамерява да продължи да се снима във филми

Даян Кийтън счита, че е щастливка - през 50-годишната си актьорска кариера е работила с най-великите режисьори, спечелила е премия "Оскар " и по думите й, в никакъв случай не е била подлагана на полов тормоз, съобщи Агенция Франс Прес.

На 73-годишната актриса и в този момент се поверяват кино функции. Скоро по екраните ще се появи новият филм "Poms " с нейното присъединяване.

Даян Кийтън се е снимала в 68 кино лентата, откогато дебютира като актриса в Холивуд през 1970 година Кариерата й включва присъединяване в поредицата "Кръстникът ", в която е в облика на брачната половинка на персонажа на Ал Пачино, и в редица филми на Уди Алън. Даян остава негова другарка, откакто е била негова муза и обичана актриса. Всъщност през 1978 година тя бе отличена с "Оскар " за най-хубава актриса за ролята си във кино лентата му "Ани Хол ".

"Продължавам да считам Уди Алън за собствен другар ", съобщи тя през януари 2018 година, откакто против него бяха обновени обвиняванията в полови похищения от осиновената му щерка Дилън Фароу. Но за разлика от доста актриси, които в разгара на придвижването #Аз също насочиха обвинявания за полови похищения, Кийтън увери, че в никакъв случай не е имала чувството, че е обект на полов тормоз.

"Това в никакъв случай не е участвало в живота ми - разясни тя. - Първоначално участвах в прослушвания, а откакто взех присъединяване в сполучливи филми, ми предлагаха още веднъж и още веднъж функции. Наистина имах шанс ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР