Давид Де Хеа иска удвояване на заплатата му до 350

...
Давид Де Хеа иска удвояване на заплатата му до 350
Коментари Харесай

Условията на Де Хеа: Двойна заплата или трансфер

Давид Де Хеа желае удвояване на заплатата му до 350 хиляди лири на седмица, с цел да подпише нов контракт с " Манчестър Юнайтед ", твърди вестник " Сън ". Испанският национал към този момент играеше за " алените дяволи ", когато те направиха няколко скъпи прехвърлянето като тези на Пол Погба и Алексис Санчес, а това го е убедило, че и той заслужава повече пари.

Основен претендент за подписа на Де Хеа е " Реал " Мадрид, който съвсем притегли вратаря преди две години и половина за 35 милиона лири, само че тогава факсът закъсня и трансферният прозорец приключи. От този ден до днешния обаче Де Хеа се трансформира в един от най-хубавите на неговия пост и " Реал " ще би трябвало да чупи върхове, в случай че желае да го има в състава си.

Европейските клубни първенци обаче имат един коз и това е изтичащият контракт на Де Хеа след 18 месеца. " Юнайтед " има алтернатива за продължаването му с още една, само че това не е гаранция за бъдещето и даже може да не бъде признато добре от вратаря. Той желае или по 350 хиляди на седмица, или трансфер в Мадрид.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР