Давайн Джой Рандолф спечели Оскар за най-добра поддържаща женска роля

...
Давайн Джой Рандолф спечели Оскар за най-добра поддържаща женска роля
Коментари Харесай

За поддържаща женска роля Оскар печели Давайн Джой Рандолф

Давайн Джой Рандолф завоюва " Оскар " за най-хубава поддържаща женска роля за осъществяването си на скърбящата майка Мери Ламб в драмата " Останалите ", съобщи Ройтерс.

Рандолф излезе на сцената в блестяща светлосиня рокля и описа по какъв начин е почнала да учи пеене, само че след това майка ѝ я е убедила да се трансферира в театрална школа. " Толкова дълго време постоянно съм желала да бъда друга, а в този момент съзнавам, че просто трябваше да бъда себе си ", сподели Рандолф.

Макар това да е първият " Оскар " за чернокожата американска актриса, тя получи редица награди за ролята си във кино лентата " Останалите ", в това число " Златен глобус ", Изборът на критиците " и БАФТА.

Филмът, режисиран от Александър Пейн, споделя за трима души, които се събират в Академията Бартън по време на коледните празници през 1970 година. Към Мери Ламб, шефка на кафене в Нова Англия, която скърби поради гибелта на сина си във Виетнам, се причисляват раздразним преподавател, изигран от Пол Джамати, и проблематичен възпитаник, изигран от Доминик Сеса.

При връчването на премията довечера 37-годишната възпитаничка на Йейлското учебно заведение по драма съобщи, че е признателна на публиката, която съпреживява възприятието на загуба и апатията на Мери към празниците. " Представете си какъв брой е мъчно, в случай че преживявате нещо и всичко, което дават по малкия екран, е радостно, радостно, радостно, а вътрешно не се чувствате по този начин ", сподели още Рандолф.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР