Дават категорична заявка, че ще управляват дългосрочно. Всички бяха с

...
Дават категорична заявка, че ще управляват дългосрочно. Всички бяха с
Коментари Харесай

Политолог: Денков и Габриел дават категорична заявка, че ще управляват дългосрочно

Дават безапелационна поръчка, че ще ръководят дълготрайно. Всички бяха с проекти за идващите 9 месеца. Видях една изключителна естетика и проекти за бъдещето. Така политологът Диана Сивинова разяснява пред БНР доклада на държавното управление в оставка. 

Споделеното от премиера и вицепремиера Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова е оставило чувство в Сивинова за живот в друга действителност. 

" Чух една страхотна история за триумфите, които са се случили в тази страна. Ние, елементарните гласоподаватели, живеем на друга планета ".

Сивинова е сюрпризирана и от говоренето за заварен апокалипсис и реализирани триумфи по връщането на България в верните коловози. Тя не счита, че негативите са насъбрани единствено при ръководството на служебните кабинети. 

Политологът счита, че е ненужно да се изхарчат няколко милиона за избори.  " Резултатът няма да е доста по-различен. За гласоподавателите няма да има нещо ново ".

Тя коментира възможностите за триумф на новите политически планове на Васил Божков, Кузман Илиев, Иван Христанов и Владислав Панев. " Не мисля, че сега има сериозна поръчка от всички тези планове. Виждам капацитет и заряд само при Кузман Илиев ". 

Трябва да се вършат политики за хората, а не нещо на хартия, уверена е Сивинова. Тя счита, че късмет това да се случи ще даде инициативата  " Политическа европейска пролет 2024 ".

" Това е новаторска онлайн платформа, която дава опция на младежи с дела, които не желаят да влизат в политически партии, само че желаят да се занимават с политика ". Платформата дава опция да се предлагат подобаващи хора, изясни тя и добави: " На финала ще бъде образувана листа от 17 индивида. Идеята е да образуваме коалиция от партии ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР