Даваме зелена светлина за старт на дискусията за нова Конституция.

...
Даваме зелена светлина за старт на дискусията за нова Конституция.
Коментари Харесай

Марешки: Аз съм дарител на държавата, помагам на хората

 " Даваме зелена светлина за старт на полемиката за нова Конституция ". Това съобщи в предаването " Здравей, България " водачът на ВОЛЯ.

Той добави, че не е прочел плана, само че от партията имат собствен прочит на главния закон на страната. " Ние ще предложим нашите решения. ГЕРБ също имат техни, ще се веселя да чуя и тези на президента Радев ", разяснява водачът на ВОЛЯ.

Той добави, че е получил доста мнения от хора, когато на 2 септември оповестил, че няма да подпише плана за нова Конституция. " Сутринта хиляди жители ми се обадиха и споделиха, че не утвърждават това, което споделям, че е неверно решение. Длъжни сме да се съобразяваме със структурите и симпатизантите си ", разясни Марешки.

По думите му неговият автограф не е трансформирал нищо в страната. " Дадохме право на хората да дебатират тематиката за измененията в Конституцията ", сподели още Марешки.

Попитан дали подписът му е " златен " и дали е изтъргувал за сметка на концесията на плаж " Кабакум " водачът на ВОЛЯ отговори, че нито може някой да го купи, нито да го уплаши.

" Явил съм се на търг за този плаж през 2009 година, 5 година беше изоставен, тъй като никой не го желае. 15 година този плаж никой не го желае, разяснява водачът на " Воля " във връзка концесията на плаж " Кабакум " край Варна. Печелим на чист търг. По-скоро заплащам услуга на страната, хората са признателни, тъй като вместо 10 лева за чадър, заплащат 2 лева, добави той. И изясни, че има решение на висшия съд, че постройката му е законна. ВОЛЯ не се дава на концесия. Аз съм задоволително богат човек, с цел да съм за един плаж. Аз съм донор на страната, оказвам помощ на хората, безапелационен бе Марешки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР