Датата на раждане може да определи съдбата на човек. Има

...
Датата на раждане може да определи съдбата на човек. Има
Коментари Харесай

В кои дни от месеца се раждат най-щастливите хора

Датата на раждане може да дефинира ориста на човек. Има значение в кои дни от месеца се раждаме. Така има дни от седмицата, в които се раждат и най-щастливите хора. Кои са те, предлагаме ви да разберете в този момент:

Астролозите, дружно с нумеролозите, настояват, че всеки зодиакален представител си има свои лични вълшебен цифри. Такива могат да му донесат шанс или, в противен случай, да насочат живота по черна линия. Смята се, че още при раждането тези цифри са в положение да дарят на човек позитивни страсти, които от време на време са лишени от не толкоз щастливи моменти.

Овен

Най-успешните дни за раждане на хората под този знак са 2, 8, 24 и 29. Според езотериците тези дати придават на характера на Овен невероятна мощ, която му оказва помощ да реализира мечтаните резултати в по-късен стадий от живот.

Телец

Щастливите Телци са родени на 2-ри, 5-и и 30-и. Тези дати носят триумф на съзвездията във всички инициативи. С тях те ще могат по-лесно да реализират благополучие по виталния си път.

Близнаци

Представителите на тази зодия, може би повече от другите, са подвластни от магията на числата. Затова родените на 1-ви, 2-ри или 19-и ще са им в огромна помощ за тях по пътя на живота.

Рак

Раците, родени на 1, 2, 7, 8, 12 и 30, могат безусловно да привлекат шанс, даже в случай че внезапно желаят да се затворят у дома и да страдат. Родените в тези дни стават отлични предприемачи и мениджъри.

Лъв

Родените на 4, 8, 12, 22 и 30, Лъвове може въобще да не се тревожат за щастието в персоналния си живот. То ще им пристигна при най-малкото предпочитание. Такава е магията на числата.

Дева

Девите се характеризират с непрекъснато предпочитание за нещо ново и непознато. Родени на 2, 6, 28 или 30, могат да са уверени, че всяко изобретение ще бъде потребно и прелестно за тях.

Везни

Родени на 7, 8, 9, 10, 28, Везните са водачи „ по рождение “. Те са отлични командири и изключителни водачи.

Скорпион

Има доста смешки по отношение на прямотата на представителите на тази зодия, само че в действителност Скорпионите постоянно са подготвени да договарят. И в случай че са родени на 1, 2, 10 или 29, тогава няма да им коства нищо да завоюват хората към себе си.

Стрелец

Стрелците, които са родени на 5, 8, 18, 10, 20 и 23, са измежду най-успешните, тъй като знаят по какъв начин да притеглят вниманието към себе си и ловко да го употребяват за реализиране на задачите си.

Козирог
Какво желае да ви каже Вселената, в случай че непрекъснато виждате тези цифри
Виждали ли сте в миналото повтарящи се поредици от цифри още веднъж и още веднъж, като 222 или 333? Или сте чували, че да видите 11:11 на часовника...
Прочети повече
Работохолизмът на Козирозите съвсем постоянно им дава удобни резултати. Това е по този начин, изключително в случай че са родени на 1-ви, 5-и, 3-ти, 11-и или 23-ти, тогава просто няма спънки за завладяването на света.

Водолей

Щастливите рождени дни за Водолея са 1, 6, 7, 8, 14 или 12. Тези дати способстват представителите на зодията с невероятна просветеност и гений.

Риби

За Рибите, родени на 7, 14, 29, 28, 5 и 10, шансът следва и не ги пуска. Тези дати дават на представителите на този знак необикновено самочувствие, с помощта на което могат да реалокират планини.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР