Датата е 13-и октомври 2015-а година, а Ламар Одъм е

...
Датата е 13-и октомври 2015-а година, а Ламар Одъм е
Коментари Харесай

Шампион в НБА лъже МОК през 2004: Пушех марихуана всеки ден

Датата е 13-и октомври 2015-а година, а Ламар Одъм е приет в болница и подложен на индуцирана кома за повече от две седмици. Причина е, че някогашният баскетболист е бил открит в безсъзнание в незаконен бардак в щата Невада. Одъм също по този начин претърпя бъбречна непълнота, 12 инсулта и два инфаркта по време на случая.

Одъм пък имаше явни проблеми с опиатите по време на своята спортна кариера, а това е щяло да се отрази доста тежко по време на Олимпиадата 2004. В своята книга „ Тъмнината към светлината”, Одъм признава, че е използваш подправена урина, с цел да премине теста за опиати и да влезе в тима на Съединени американски щати за Игрите в Атина.

„ Радостта от избора ми в състава бързо се трансформира в суматоха, откакто чиновниците на МОК ме уведомиха, че би трябвало да мина тест за опиати преди да се причисля публично към тима. Обадиха се на НБА, че изпитател ще пристигна в къщата ми след няколко дни, с цел да се увери, че съм чист. Нямаше безусловно никакъв късмет да мина, защото всеки ден пушех марихуана”, разяснява той.

С хора от тима ми започнахме да търсим „ подправени пениси” и изучавахме разнообразни способи да преминем през теста”.

В следствие той е предиздвикал треньора си да уринира в бурканче, което в последна сметка персонално Одъм е предал, след което всичко се е получило. Случило се е, откакто бурканът е бил прикрит в панталоните на Одъм и е оставил контейнера за тестване.

Маньовърът е минал сполучливо и Ламар Одъм бе част от Олимпийските игри на Съединени американски щати по баскетбол през 2004-а година. Отборът доближи до полуфиналите, проваляйки се в опита да вземе златото, откакто загуби от Аржентина на полуфинала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР