Датата 23 април наближава. Със сигурност всички фенове на Валенсия

...
Датата 23 април наближава. Със сигурност всички фенове на Валенсия
Коментари Харесай

Бордалас: Финалът за Купата е приоритет

Датата 23 април наближава. Със сигурност всички почитатели на Валенсия и Бетис от дълго време са отбелязали този ден в календара. Тогава ще се изиграе финала за Купата на Краля, а някои от двата отбора ще се поздрави с втория по значителност трофей в Испания.

И въпреки че отборът от „ Местая “ довечера гостува на Райо Валекано в мач от следващия кръг на Ла Лига, наставникът на „ прилепите “ Хосе Бордалас призна, че оттук насетне приоритет за неговия тим е финала за Купата.

„ Не желая да звучи по този начин все едно подценяваме шампионата, само че след към 10 дни имаме доста значим мач. Мач от историческо значение за Валенсия, за почитателите и целия клуб. Едно отличие ще промени ужасно доста неща и на нас ще се гледа по друг метод. Не укривам, че оттук насетне ще мисля деликатно за състава преди всеки дуел, тъй като не желая никой да се контузи преди огромния мач. Сигурно ще върша промени, само че ще опитаме до колкото можем да не загърбим и Ла Лига и да побеждаваме. Правя всичко допустимо да убедя футболистите, че би трябвало да гледаме мач за мач, само че е напълно обикновено една огромна част от тях към този момент да мислят за финала. Нямам никаква визия дали притежателят ще участва на мача с Бетис, съсредоточен съм напълно върху сегашното и се надявам да победим Райо Валекано, тъй като всяка победа носи убеденост и самочувствие “, съобщи Бордалас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР