Дасин, новото международно летище в Пекин, ще заработи по-късно този

...
Дасин, новото международно летище в Пекин, ще заработи по-късно този
Коментари Харесай

Новото международно летище на Пекин е оборудвано с най-модерните технологии

Дасин, новото интернационално летище в Пекин, ще проработи по-късно този месец.

Автоматичните услуги, които ще предлага то, обгръщат 80% от всички уреди. Проверката за сигурност е по-автоматизирана с монитори, които разпознават лицата на пасажерите единствено за три секунди, до момента в който скенерите са приспособени да ревизират багажа на повече от един пасажер едновременно. Динамична система за изображения също оказва помощ за съпоставянето на багажа с пасажера при потребност от информация, осведоми " Радио Китай ".

Летището е модернизирало и оборудванията си за хората с увреждания. Табелите на терминала са на няколко езика и включват карти, които демонстрират местоположението и изходите(гейтовете). Освен това летището е оборудвано с огромни сензорни табла и денонощна гореща линия за информация.

При паспортния надзор също се употребяват редица технологии. „ Когато пасажерите минават през интелигентния надзорен пункт, те минават през инфрачервен детектор за температурата на тялото. Ако тя е по-висока, това ще бъде видяно незабавно. Освен това имаме и детектори за радиоактивни източници ", сподели заместник-директорът на пекинската митница Гао Жуейфън.

На новото летище се намира и най-големият безмитен магазин в китайската столица.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР