Дъщерята на рок легендите Кърт Кобейн и Кортни Лав, 31-годишната

...
Дъщерята на рок легендите Кърт Кобейн и Кортни Лав, 31-годишната
Коментари Харесай

Дъщерята на Кърт Кобейн има новина

Дъщерята на рок легендите Кърт Кобейн и Кортни Лав, 31-годишната Франсис Бийн, не е от хората, които обичат да попадат под светлините на прожекторите и постоянно да споделят персонални неща в обществените си мрежи.
 Кортни Лав, Джони Деп и за какво певицата го поддържа в правосъдния развой против някогашната му брачна половинка
Защо Кортни Лав постоянно ще бъде на страната на Джони Деп

Признателността на певицата

Въпреки това при започване на 2021 година се разбра, че тя и професионалният скейтбордист Райли Хоук, наследник на скейтборд легендата Тони Хоук, са във връзка. Едва през февруари идната година самите те потвърдиха, че са дружно, с пост в Instagram.

В профила си Франсис Бийн качи техни общи фотоси, което в действителност беше първата ѝ обява след цяла година неявяване от обществената мрежа. " Исках да споделя няколко момента, които бяха уловени/създадени през миналата година и които ми донесоха доста наслада ", написа към поста тя.

Очевидно връзката ѝ със спортиста се е развила сносно, защото двамата са към този момент даже женени. Двойката си е споделила публично " да " на 7 октомври на частна гала в Лос Анджелис, написа TMZ.

Изданието прецизира, че Франсис Бийн и Райли Хоук са получили брачното си удостоверение в Сан Диего месец преди сватбата, на която пък ги е венчал Майкъл Страйп, фронтмен на групата R.E.M. и кръстник на булката.

Двойката не е правила публично изказване за сватбата си, по тази причина и за нея се схваща дни по-късно.
 Джон Ленън, Кърт Кобейн, Джими Хендрикс - 10 от най-богатите реализатори, които умряха млади
10 от най-богатите реализатори, които умряха млади

Едни от най-талантливите музиканти в международната история

За Франсис Бийн обаче това не е първи брак. Между 2014 и 2017 година тя е женена за музиканта Исая Силва, с който след развода води продължителна правосъдна борба за една от емблематичните китари на починалия си татко Кърт Кобейн. В последна сметка Силва придобива китарата и я продава на търг за внушителната сума от над шест милиона $, написа Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР