Дъщерята на поп-фолк звездата Лияна е една от мацките, които

...
Дъщерята на поп-фолк звездата Лияна е една от мацките, които
Коментари Харесай

Не е за вярване! Дениз Йозджан намали устните си?

Дъщерята на поп-фолк звездата Лияна е една от мацките, които натрупат колкото позитиви, толкоз и негативи от наличието си в Instagram. Мацката обаче не се впечатлява от хейта, върви си по нощни заведения, където е добре позната на всички мениджъри и диджеи. 

Виж още: Бюстието едвам ги държи: Мартина Юрукова е подготвена за PornHub 

Брюнетката е постоянно в центъра на купона, а визията ѝ е постоянно съобразена с мястото. Именно обаче устните са нещото, което нервира някои консуматори в нета. Дениз Йозджан несъмнено се слави със сочни устни, които в допълнение акцентира благодарение на червило. 

Мацката обаче показа ново видео в стори, на което устните ѝ наподобяват доста по-малки. Това незабавно породи подозрения, че Йозджан е понижила наличието на хиалурон, а други пък считат, че по-скоро са спаднали. Филърите имат способността да се разграждат в тялото след избран интервал от време. 

Виж още: С тяло на богиня: София Малолетова провокира същински възторг на международен конкурс по бикини фитнес 

Факт е, че джуките на Дениз наподобяват смалени, само че съгласно набитото ни око не става въпрос за нищо особено. Просто Дениз не е направила duck face, а е застанала естествено, което се надяваме да виждаме по-често от нея.

Виж още: WTF? Кристиан Костов се смъква с голата другарка на най-оборотната българка в OnlyFans 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР