Дъщерята на критик на Кремъл Алексей Навални призова Европейския съюз

...
Дъщерята на критик на Кремъл Алексей Навални призова Европейския съюз
Коментари Харесай

Дъщерята на Навални призова ЕС да се конфронтира с Путин

Дъщерята на критик на Кремъл Алексей Навални прикани Европейския съюз да се изправи против съветския президент Владимир Путин, откакто тя получи правозащитна премия от името на татко си, осведоми " Франс прес ".

" Въпреки че идването тук е необикновено, евентуално тъкмо по този начин наподобява моят и на фамилията ми най-лош призрачен сън ", означи Дария Навалная пред Европейския парламент, откакто взе годишната премия " Сахаров ".
 Навални почетен от Европейски Съюз с премията
Навални почетен от Европейски Съюз с премията " Сахаров "

Най-известният вътрешен конкурент на съветския президент Владимир Путин

Навални - най-известният вътрешен съперник на Путин - е зад решетките, откогато се от Германия, където се възстановяваше от , за което както той, по този начин и Западът упрекват Кремъл.

" Не разбирам за какво тези, които се застъпват за прагматични връзки с диктаторите, не могат просто да отворят някои учебници по история ", означи Навалная, 20-годишна студентка в Станфордския университет в Съединени американски щати, пред евродепутатите.

" Много е елементарно да се разбере неизбежният политически закон: умиротворяването на диктатори и тирани в никакъв случай не работи ", настоя тя.
 Кремъл не зачитал решението на Екологичен потенциал да присъди премията
Кремъл не зачитал решението на Екологичен потенциал да присъди премията " Сахаров " на Навални

" Никой не може да ни накара да почитаме такива решения "

Навалная нападна европейски политици, " които мечтаят да получат работа в борда на шефовете на държавните компании на Путин или да плават на яхта на олигарх ".

" Струва ми се, че казусът е, че желанието още веднъж и още веднъж да се умиротворява диктатора, да не бъде ядосван, да се подценяват закононарушенията му, стига да е допустимо, въобще не е прагматичен метод ", посочи дъщерята на Навални.

" Време е да го кажем напряко. Под знака на прагматизма се крият цинизъм, двуличие и корупция ", отсече младата жена.
 Навални заведе нов иск против съветските управляващи
Навални заведе нов иск против съветските управляващи

Оспорва решенията и дейностите на държавните органи

След ареста на Навални Русия разгласи организациите на бореца против корупцията и националната мрежа от политически щабове за " екстремистки ", а доста от най-приближените му сподвижници избягаха от страната.

Властите също по този начин започнаха голям брой нови следствия против него, в това число ново следствие за " екстремизъм " през септември, което може да докара до това той да прекара още до десетилетие в пандиза.

Най-приближенията съмишленик на Навални Леонид Волков , който също беше в Страсбург, настоя, че Навални е " персонален пандизчия " на Путин и по кое време той ще бъде освободен зависи от съветския президент.

Поддръжниците на Навални упорстват Европейски Съюз да наложи наказания на Путин и обкръжението му, с цел да ускори натиска върху Кремъл.
 Bellingcat: Делото против детективите, помагали на Навални, удостоверява, че отровителите са от ФСБ
Bellingcat: Делото против детективите, помагали на Навални, удостоверява, че отровителите са от ФСБ

Тримата разгласиха персонални данни на агенти…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР