Дъщерята на Глория – Симона Загорова, направи шокиращи разкрития за

...
Дъщерята на Глория – Симона Загорова, направи шокиращи разкрития за
Коментари Харесай

Симона Загорова разкри как е казала на Глория, че е бременна и каква е била реакцията й

Дъщерята на Глория – Симона Загорова, направи шокиращи разкрития за живота си в подкаста „ Не съм подобен човек “ с водещ Красимир Красимиров. 

Младата певица за първи път разголва душата си до подобен лимит, че да не спести никакви детайлности. Подробно споделя по какъв начин е забременяла на втория месец от връзката си с Даниел, за какво се е страхувала да каже на майка си и по какъв начин е реагирала на тази вест. Мислила ли е за аборт и за какво не се е стигнало до такава степен.

„ Имах сериозен другар преди няколко години и не се е случило нищо. Не е било писано да се случи – дали тогава, дали с него… В един миг тръгваме с Даниел и аз на втория месец съм бременна. Това нещо го приемаш като божий знак, че в този момент е трябвало да стане. Плашлива съм от позиция на това да се маха дете, макар всичките ми терзания. Щях да се усещам отговорна, с доста огромен грях “, споделя Симона.

„ Че съм бременна най-вече криех от баба ми Стефка. Тя научи последна, макар че ми е един от най-близките хора. Баба ми има малко старомодно мислене и щом имаш мъж и дете ще спреш да пееш. При мен няма по какъв начин да стане, тъй като обичам ужасно доста това, което върша. Никога няма да спра да пея. Знаех, че като разбере и доста ще се ядоса. Първият човек, на който споделих, беше майка ми. Страх, не боязън, обадих й се “, откровена е дъщерята на Глория.

Симона не пропусна опция да си поговори с водещия за младото гадже на майка си и за какво е решила към този момент да не се преценява с хората и какво ще си помислят за нея. Самата Загорова за първи път разкри, че има нов човек до себе си. Заговаря и за най-болезнената тематика в живота си, а точно раздялата на родителите й. Със сълзи на очи си спомня през какъв тежък интервал е минала и по какъв начин се е мъчила дълго време да ги събере.

Позволи си за първи път да отбрани майка си от нападките на Тото и Кали. Видимо е афектирана от грозните думи, които се изрекоха по адрес на Глория, която е основателката на този род, от който към днешна дата се устоят много реализатори.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР