Дъщерята на Гали, Мари Константин, продължава да върви уверено като

...
Дъщерята на Гали, Мари Константин, продължава да върви уверено като
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала се щракна без бельо

Дъщерята на Гали, Мари Константин, продължава да върви решително като инфлуенсър в обществените мрежи и явно тематиката, която се трансформира в нейна запазена марка, е самочувствието и по какъв начин отрицателните мнения в интернет могат изцяло да го унищожат.

Младата хубавица за следващ път реши да покаже тялото си и по-специално стриите по задните си елементи, защото съгласно нея те са по-скоро секси, в сравнение с засрамващи. Мари интензивно се бунтува против сегашните признати правила за хубост и неуморно акцентира, че е красива и интелигентна, а напъните, които поставя, с цел да бъде във форма, са неимоверни.

Наследницата на телевизионната водеща употребява всяка опция, с цел да окуражи девойките, които не са с съвършени тела и този път го направи, като показа фотография без долни дрехи на стори.

"Понеже идва лятото - стрии и загар е секси композиция, а не срамна " - написа Мари под голия фотос. Мари не крие, че приема тежко отрицателните мнения в мрежата. „ Преживявам всеки гнусен коментар, всяко известие “, кълне се тя. "Вбесявам се, като виждам мнения (не единствено за мен) "тази е доста дебела, слаба, висока...Всички сме разнообразни, не виждам за какво е належащо такова изявление и каква е задачата ", написа тя до фрагмента.

Мари не крие, че се старае да бъде слаба, тъй като постоянно е била предразположена към елементарно качване на килограми.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР