Дъщерята на фолкаджийката Анелия - Ивон, е клонинг на плеймейтката

...
Дъщерята на фолкаджийката Анелия - Ивон, е клонинг на плеймейтката
Коментари Харесай

Дъщерята на Коко и Анелия клонинг на Николета

Дъщерята на фолкаджийката Анелия - Ивон, е клонинг на плеймейтката Николета Лозанова, видяха острите погледи на всемирски фенове, написа в. "България през днешния ден "

Изправена коса с екстеншъни, надути устни, големи мигли и завършени огромни вежди построяват визията на 14-годишната чалга наследничка, която поразително наподобява на 30-годишната силиконка.

Рожбата от любовта на Анелия с предприемача Коко Динев наподобява доста по-голяма за възрастта си, като мъчно някой може да допусна, че е осмокласничка, в случай че я срещне в тъмното.

Скандалната визия на Ивон провокира вълна от отрицателни мнения. "Анелия, ти беше и си певицата с най-премерен и непретенциозен жанр и на облекла, и на грим. Ти беше дълги години без никакви усъвършенствания, най-естествено красива. Защо си й разрешила да наподобява по този начин! Нищо от този живот няма да я подмине, тъй като е красиво дете. Но на тези години е неприемливо да й разрешаваш да наподобява по този начин! ", разгневи се почитателка на чалгарката.

"Ужас! Като дребна беше толкоз красиво дете, а в този момент наподобява на зомби. Анелия по какъв начин можа да допусне това?! ", прибавя друга, изгубила мозъка и дума последователка на изпълнителката.

Още преди няколко месеца Ивон се появи в новия си тип и още тогава обра отрицателните отзиви, че момиче на 14 години не може да наподобява по този безразсъден метод. Тежките гримове и усъвършенствания я състаряват и тя няма нищо общо с връстниците си.

Анелия твърди, че наследницата й не се е подлагала на никакви интервенции за увеличаване на устните.

"Не бих й разрешила сходно нещо и в това съм безапелационна. Ивон е в такава възраст, в която й е забавно да се гримира и опитва. Естествено, не върви на учебно заведение по този метод. Тя е на 14 години и дружно с нейните съученички наблюдават инстаграм и виждат по какъв начин наподобяват международните звезди. Но това е изцяло обикновено за девойки, които са в осми клас. Няма по какъв начин да притеснявам детето си единствено тъй като някой е взел нейна фотография и я е коментирал. За мен доста по-важно е да приказвам с нея за образованието й и нещата, с които занапред ще се сблъсква Ц опиати, сексуален живот ", разяснява чалгарката.

Като по-малка Ивон беше пухкава и притеснително дете, което придружаваше майка си по-големите концерти, само че не се престрашаваше да показва самочувствие. С навлизането в пубертета държанието й радикално се трансформирало и тя към този момент има чувството, че е прихванала от звездната популярност на майка си. Все още няма публична информация дали тийнейджърката си има гадже, само че в случай че продължава по този начин самоуверено да пуска фотоси, няма да е изненадващо, в случай че се похвали с някой юноша, който да се радва на устните й. А нищо чудно и да продължи с опитите на визията си и да изненада с още някои екзотични усъвършенствания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР