Дъщерята на фолк певицата Анелия вече е тръгнала по стъпките

...
Дъщерята на фолк певицата Анелия вече е тръгнала по стъпките
Коментари Харесай

Като мама! Дъщерята на Анелия с грим като фолк певица и напомпани джуки! Снимки:


Дъщерята на фолк певицата Анелия към този момент е тръгнала по стъпките й! Поне във връзка с външния тип. 13- годишната наследница на фолк дивата и Коко Динев към този момент се носи като огромна какичка.

Ивон е почнала да върви с тежък грим, с който нормално фолкаджийките обикалят по чалготеките – крещящо червило, опушени сенки, дебела очна линия. На всичко от горната страна, малолетната дъщеря на май се е подложила и на процедура за увеличаване на устните. На всичките й фотоси в обществените мрежи в последно време се виждат неестествените им размери.

За фолк певицата обаче очевидно няма проблем с външността на детето й, защото самата тя постоянно споделя фотосите й в профилите си във фейсбук, с цел да се похвали каква красавица е станала. А и Ивон няма по какъв начин сама да си напомпа устните, в случай че майка й не е разрешила това да се случи. За Коко Динев от дълго време е известно, че в никакъв случай не отхвърля нищо на най- огромното си дете. Самата Анелия признава, че бащата на Ивон я глези най- доста от всички.

Феновете на фолк певицата обаче останаха потресени от фрапантната смяна във външността на щерка й. Повечето я разкритикуваха, че е разрешила на едно 13- годишно дете да наподобява като 25- годишна жена.

Сега всички са в очакване дали щерката на Анелия няма да вземе да пропее и да стане идната Сузанита. Визуално и двете ученички го докарват като фолкаджийки, родителите им са в сектора. Сузанита към този момент съумя да окепази татко си Орхан Мурад, а дали и Ивон ще направи тази крачка, към този момент се е известно. Знае се единствено, че щерката на Анелия демонстрира интерес към специалността на майка си, а тя не е очарована от този факт.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР