Дъщерята на фолк дивата Петра - Радостина Циркова, влезе в

...
Дъщерята на фолк дивата Петра - Радостина Циркова, влезе в
Коментари Харесай

Дъщеря на чалга звезда стана политик при Цветанов

Дъщерята на фолк дивата Петра - Радостина Циркова, влезе в Изпълнителния съвет на новата партия на Цветан Цветанов " Републиканци за България ". Изпълнителният съвет е формиран от 33-ма души, а в него влизат и ръководителят и зам.-председателят на организацията, написа flagman.bg.

Майката на Радостина - фолк фурията Петра бе фаворитка на народа от близкото минало. Фенове от най-малко две генерации се захласваха по нейните шлагери, измежду които са емблематичната „ Хищна хиена”, „ Пачки”, „ Ориент експрес” и „ Ла Пиовра”.

Високият пост на Циркова в новата партия на Цветанов провокира бурни реакции в родния ѝ град Хасково. Новата републиканка се пробва да скъса с имиджа на скандалното си потекло с редица стажове в европейските институции и присъединяване във всевъзможни състезания и обществени интензивности, напомнят осведомени с битието ѝ.

 Дъщеря на чалга звезда стана политик при Цветанов (СНИМКА)

Една от тези действия е международен конкурс на Кока Кола, напомня " Хасково Лайф ". Конкурсът на Кока-Кола „ Сладко предизвикателство “ започва през август 2017, като провокира хора от целия свят да опишат документално и с видеа обичани и изпитани способи за естествено подслаждане на храни и питиета в своите култури, общности или фамилии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР