Дъщерята на Филип Скофийлд, Моли, напусна ролята си в агенцията

...
Дъщерята на Филип Скофийлд, Моли, напусна ролята си в агенцията
Коментари Харесай

Дъщерята на Филип Скофийлд напуска агенция за таланти в шоубизнеса след „неудобна“ връзка

Дъщерята на Филип Скофийлд, Моли, напусна ролята си в организацията за гении, която представляваше татко й повече от 30 години.

Моли Скофийлд напусна ролята си в YMU – която представляваше гении от шоубизнеса като Ant and Dec, Claudia Winkleman и Davina McCall – след шест години в организацията. Това идва, откакто татко й беше изхвърлен от компанията след повече от 30 години след разкритието му, че е имал връзка с по-млада някогашна колежка в This Morning и по-късно е излъгал за това.

30-годишната даже работеше в офиса на YMU, когато научи за някогашния разказ на татко си с по-млад участник в This Morning и се твърди, че е била утешена от сътрудниците си по това време. Но 10 месеца откакто Филип беше изпъден от организацията за гении, тя напусна и работи като рекламен сътрудник на татко си.

Източник от YMU, който преди се наричаше James Grant Management, разкри, че Моли е била доста харесван в компанията, само че обстановката беше разбираемо " неловка " след абсурда. „ Моли беше популярн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР