Дъщерята на дубайския владетел принцеса Латифа, която неуспешно се опита

...
Дъщерята на дубайския владетел принцеса Латифа, която неуспешно се опита
Коментари Харесай

Тайни видеа: Дубайската принцеса Латифа е държана под ключ като заложник

Дъщерята на дубайския държател принцеса Латифа, която несполучливо се опита да избяга от страната през 2018 година, е изпратила секрети видеосъобщения на другари, в които споделя, че татко ѝ Мохамед бин Рашид ал Мактум я държи като " пленник " и тя се опасява за живота си. Латифа твърди, че е заключена във вила, обкръжена от полиция.

" Ако гледате това видео, значи нещата не са добре и аз или съм мъртва, или съм в доста, доста, доста неприятна обстановка ", споделя принцесата във видеото, което бе излъчено по Би Би Си и провокира интернационалното безпокойствие.

По-рано Дубай и държавното управление на Обединените арабски емирства бе оповестило, че 35 -годишната Латифа е в сигурност и щастлива със фамилията си.

В новите видеа тя споделя за опита си бягство през януари 2018 година, което е подготвяла с години. Операцията е била планувана с френския предприемач Ерве Жобер и нейната инструкторка по бойни изкуства Тиина Юхайенен, с чиято помощ принцесата се качва на лодка на дубайския бряг и поема към яхта, плаваща под американски байрак в интернационалните води.

Осем дни по-късно, покрай индийския западен бряг, яхтата е била щурмувана от специфични елементи, които съгласно изказванията на Юхайенен са употребявали димни гранати и са смъкнали нея и Латифа на палубата, след което са ги задържали под дулото на оръжие.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР