Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради, 22-годишната актриса и

...
Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради, 22-годишната актриса и
Коментари Харесай

Джони Деп в ужас! Какво прави дъщеря му?

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради, 22-годишната актриса и модел Лили-Роуз Мелъди, ще изиграе една от основните функции в еротичната драма на Джо Талбот „ Гувернантките ”, заяви излизащия в Холивуд уебсайт Deadline, представен от БГНЕС.

Заедно с Лили-Роуз във кино лентата ще вземат участие южнокорейската звезда от сериала " Игра на калмари "  Чон Хо Йон, както и норвежката актриса Ренате Реинсве, която бе победителка на филмовия фестивал в Кан 2021 за най-хубава актриса във кино лентата " Най-лошият човек в света “.

Филмът ще бъде режисиран от Джо Талбот, най-известен с кино лентата си „ Последният негър в Сан Франциско ” (2019). Филмът „ Гувернантките ” ще бъде основан на едноименния разказ на писателката Ан Сер. Снимките ще се проведат в Испания, само че към момента не е оповестена дата за началото им.

Сюжетът на лентата се основава на историите на три героини, които работят като гувернантки в богато семейство и отглеждат три момчета. Във филмографията на Лили-Роуз Деп това не е първият филм.

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради към този момент е взела участие във филмите " Кралят на Англия " и " Танцьорката ". През януари тази година стана известно, че Джони Деп ще се завърне в киното след абсурда с някогашната си брачна половинка Амбър Хърд и ще изиграе Луи XV в нов филм на френския режисьор Майвен. 

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР