Дъщерята на Бойко започва работа като брокер. Едва осем месеца

...
Дъщерята на Бойко започва работа като брокер. Едва осем месеца
Коментари Харесай

Изненада! Къде започна работа щерката на Борисов

Дъщерята на Бойко стартира работа като брокер. Едва осем месеца след появяването на третото си дете – дъщеричката Виктория, Венета Борисова дава прегледен образец, че е жена, която не желае да разчита на издръжката на баща или брачна половинка си.

От няколко дни тя е записала лична компания, носеща името „ Бест Вю Пропъртис “, а предметът й на активност е ходатайство при покупко-продажби с парцели, покупка, градеж, обзавеждане на парцели за продажба или отдаване чартърен. Бизнес, при който с положителни знания, умения и контакти може да се изкарат нелоши облаги.
-->
От документите по основаването на компанията е видно, че щерката на експремиера е едноличен притежател. Дали поради грижата за децата или други задължения, само че Венета не е вписана като шеф. Задачата да движи новата имотна организация е поверена на млад мъж, който е родом от Банкя.

Сега остава по-трудната част. Да убедят софийските строителни компании, че имат задоволително опит, знания и контакти, а те да им поверят ролята на медиатор при продажбата на новопостроените жилища или офиси. Срещу добра комисиона, несъмнено. Тя варира сред 1,5 и 3,5% от цената на всеки продаден парцел.

По щастливо съвпадане в постройката, където е имотната организация на Венета Борисова, офиси имат и няколко огромни строителни компании. Собственик на една от тях е някогашен кадър на НСО, който в предишното е шеф на екип в персоналната защита на президента Георги Първанов, а по-късно е и в екипа на Бойко Борисов.

За шефа на друга компания със седалище на същия адрес се споделя, че след 10 ноември 1989 година е охранява Тодор Живков.

За Венета Борисова това е първият опит да стартира личен бизнес. Все отново дъщерята на водача на ГЕРБ има опит, въпреки и непретенциозен, в търговията с парцели. Вярно, че най-вече като клиент, само че все е нещо за начало. Самата тя преди време съумява персонално да си уреди формалностите към избора и покупката на огромен апартамент в топ центъра на София, струващ стотици хиляди евро. Там Венета и брачният партньор й живееха, до момента в който им се родиха първите две деца – Бойко, кръстен на дядо си и Иван.

След разрастването на семейството, щерката на Борисов и нейният обичан се реалокираха в Банкя. С парите от продажбата на жилището си построиха шикозна къща върху унаследен терен. Имотът е наоколо до къщата на Бойко Борисов, който не пропуща да им гостува и нагледа тримата внуци. Както всеки удовлетворен дядо, и експремиерът постоянно пуска фотоси с хлапетата във Facebook. Той посрещна и 64-ия си рожден ден преди дни в компанията на Венета, трите внучета - Бойко, Иван и Виктория, и шурей си, написа Уикенд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР