Дъщерята на Анди Макдауъл - актрисата Маргарет Куели, се омъжи

...
Дъщерята на Анди Макдауъл - актрисата Маргарет Куели, се омъжи
Коментари Харесай

Анди Макдауъл омъжи дъщеря си

Дъщерята на Анди Макдауъл - актрисата Маргарет Куели, се омъжи за обичания си, музиканта Джак Антонов след двегодишна връзка.


Сватбената гала се състоя на 19 август на остров Лонг Бийч в Ню Джърси. Булката мина до олтара в бяла рокля и обувки жанр " Мери Джейн ", а младоженецът беше с черно вечерно сако и " визитната картичка " на Джак - очила в кръгли рамки.

Сред поканените бяха доста звезди от шоубизнеса: Лана Дел Рей и Тейлър Суифт, които в предишното са си сътрудничили с Джак, както и Кара Делевин, Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм. Разбира се, участваха и звездната майка на булката, Анди Макдауъл, и по-голямата ѝ сестра Рейни Куели.

За романса на Куели и Антонов се заприказва за първи път през август 2021 година, откакто папараци снимаха двойката на среща в Ню Йорк. През март 2022 година влюбените публично излизат дружно на премиите Critics " Choice Awards. Още един месец по-късно се появяват клюки за годеж, когато Маргарет е видяна да носи годежен пръстен по време на филмовия фестивал в Кан./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР