Дъщеря й е бременна и за татко се спряга не

...
Дъщеря й е бременна и за татко се спряга не
Коментари Харесай

Дъщерята на Цеци Красимирова бременна от Мариан Кюрпанов

Дъщеря й е бременна и за баща се спряга не какъв да е, а известният български модел и участник във „ ВИП Брадър 2013 “ Мариан Кюрпанов.

Двамата много от дълго време обявяват интимни връзки, въпреки техни близки да настояват, че са просто другари.

Джудит избира да пази в загадка бременността си, само че скорошна нейна фотография в обществената мрежа разкри много наедрялото й коремче. Фотосът бе пуснат от нейния предстоящ пастрок – годеника на майка й Майкъл Струмейтис. Биг Майк, както го назовават приятелите му, разгласява фотография по какъв начин е гушнал Цеци Красимирова и щерка й на другоземен остров.

Цеци е облечена в черна, а Джудит – в бяла рокля, под която проличава коремче на бременна най-малко в 6-ия месец.

Явно Джудит е тръгнала по стъпките на майка си, която също е забременяла прекомерно рано – едвам на 18-годишна възраст. „ Джудит беше мечтано дете. Можех да направя аборт като множеството девойки на тая възраст. Но аз желаех детето “, спомня си Цеци. Бащата е Данчо Георгиев – неизвестен мъж, с който Красимирова заживява на 17-годишна възраст.

Той припознава детето, само че в следствие с манекенката се разделят. Джудит и до през днешния ден поддържа положителни връзки с татко си. Уважава и сегашния избраник на майка си – милионера Майкъл Струмейтис, който непрекъснато я глези с дарове и се хвалел на всички места, че ще става „ дядо “.

Загадка остава дали в действителност Мариан Кюрпанов е таткото на бъдещото бебе. Моделът живее в Съединени американски щати, където работи като брокер, а преди няколко години се заприказва, че се е задомил с жена с дете. 37-годишният Мариан е измежду най-хубавите другари на Цеци Красимирова, а на дъщеря й може да е татко. „ Обичам те! Ако не беше същински, щях да те измисля “, изясни му се в мрежата неотдавна Джудит.

Любопитна детайлност е, че твърдоглав слух спрягаше Кюрпанов за гей, а Джудит е известна като фенка на своя пол…
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР