Дъщеря ми е с температура 40 градуса. Екстремно успяхме да

...
Дъщеря ми е с температура 40 градуса. Екстремно успяхме да
Коментари Харесай

Бивш евродепутат с тъжна история за отношението към болното му бебе в лечебно заведение

" Дъщеря ми е с температура 40 градуса. Екстремно успяхме да я смъкнем. Носим я в Токуда по неотложност. Влизаме в кабинет за обзор, където педиатърката ни оповестява да й измерим температурата, а тя веднага идва. И по този начин мерим и от 38.0, виждаме по какъв начин се качва на 38.5, 39.0 градуса.
След неколкократни молби до регистратура да се върне педиатъра да извърши обзор и 30-ина минути очакване се наложи да напуснем, без обзор, без реакция и то на дете на годинка! Сега сме в Пирогов. Не може това да е съответно опазване на здравето и отношение към бебе. 
 Сигнал: Питам шеф на болница имат ли потребност от респиратор, той дава отговор - нямаме пари Сигнал: Питам шеф на болница имат ли потребност от респиратор, той дава отговор - нямаме пари
" Разговор по телефона от преди минути - звъня на шефа на болница в регионален град: Аз: Здравейте, споделям се по този начин и по този начин - имате ли...
И това се случва в София, където можеш да избираш сред разнообразни лечебни заведения ", споделя някогашният евродепутат от Българска социалистическа партия.
" А какво да кажем за страната, където нямаш избор от лечебни заведения и няма къде да отидеш! Вече има входове за Ковид заболели, само че не и за пациенти. “Сложете си маската ” на новговор размени “добър ден ”.
Но маскарада няма да спре хората да боледуват от разнообразни заболявания. Фиксацията единствено върху един вирус, няма да излекува нито болното ни население, нито проблемите в здравната система. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР