Дъщерната компания на Samsung с име Samsung SDI започва масовото

...
Дъщерната компания на Samsung с име Samsung SDI започва масовото
Коментари Харесай

Samsung започва серийното производство на гъвкави батерии за своя сгъваем смартфон

Дъщерната компания на Samsung с име Samsung SDI стартира всеобщото произвеждане на акумулаторни акумулатори от ново потомство за смарт телефони и таблети.
Новите акумулатори могат да се употребяват и във всякаква друга електроника. Тяхната основна специфичност е, че са първите в света гъвкави акумулаторни акумулатори.

Новите акумулатори са минали най-подробни проби, потвърдили, че те са безусловно безвредни и надеждни. И други компании се опитваха да основат сходни акумулатори, само че те работеха единствено в лабораторни условия и в сгънато положение подаванията от тях намаляваше. Батериите на Samsung SDI могат да бъдат огъвани на практика безпределно, без да трансформират параметрите си.



Очакванията са новите гъвкави акумулатори на Samsung SDI да се появят в другите електронни устройства още при започване на идната година. Засега са подготвени няколко тестови партиди. Това са гъвкави акумулаторни акумулатори с потенциал от 3000 до 6000 mAh .

От няколко години се чува, че Samsung работи върху основаването на сгъваем, а може би еластичен смарт телефон. Иновационното устройство се чака да бъде показано на идващото ревю в Барселона. А новите акумулатори индиректно потвърждават, че Samsung очевидно е подготвен да предложи на пазара своя сгъваем смарт телефон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР