Дъщерите на един от заместниците на главния мюфтия - Бирали

...
Дъщерите на един от заместниците на главния мюфтия - Бирали
Коментари Харесай

Нападнаха дъщерите на зам.-главен мюфтия в София

Дъщерите на един от заместниците на основния мюфтия - Бирали Бирали, са били нападнати и бити в столичния квартал " Свобода ", заяви БНР.

Сигналът за случая е получен в полицията в 11:40 ч. във вторник, оповестиха от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Двете девойки - на 16 и 20 години, са излизали от магазин в квартала, когато са нападнати от две девойки и момче, които ги блъснали, твърдята от Министерство на вътрешните работи. На място незабавно се е отзовал полицейски екип, пред който нападнатите девойки са разказали за случилото се.

Продължава работата за изясняване на самоличността и издирването на причинителите.

Според източници на БНР, една от двете версии, по които работят столичните криминалисти, е, че нападението е вследствие на това, че двете девойки са били със забрадки. Те са били чакани от собствен родственик в автомобил на паркинга на хипермаркета.

БТВ твърди, че нападната е и брачната половинка на зам.-мюфтията, макар че това не е отразено от Министерство на вътрешните работи. Според малкия екран казусът е стихотворец от звеното за футболно безчинство.

Полицията е иззела записи от камерите в региона на хипермаркета.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР