Дървото на парите, известно още като талисман на богатството, се

...
Дървото на парите, известно още като талисман на богатството, се
Коментари Харесай

Дървото на парите. Как да го накараме да цъфти, за да забогатеем

Дървото на парите, известно още като " амулет на благосъстоянието, " се възприема като знак на финансов триумф и привличане на пари. Това красиво растение с месести листа е обект на удивление, само че единствено малко на брой са били очевидци на неговия разцвет.

Как да убедим дървото на парите да цъфти и да притегли шанс и богатство в нашия дом? Тайните му разкрива actualno.com.
-->
Дървото на парите цъфти нормално след 5-10 години от живота му. За да го накараме да процъфти, би трябвало да съблюдаваме следните условия:

Растението не обича несъразмерната суша и изисква умерено поливане. Важно е да поливаме дървото с вода един път на седмица или две, като заобикаляме преполиването, което може да му навреди.

Дървото на парите обича дневна светлина, по тази причина го поставете на ярко място в дома си. Подходящо разположение подкрепя цъфтежа му.

Третирането на растението с тор е значимо за стимулиране на растежа му. Можем да използваме тор за катуси.

Когато растението пораства, прехвърляйте го от време на време в нова саксия, като се уверите, че тя не е прекомерно дълбока. Това оказва помощ за подсилване на корена и стимулиране на растежа.

Редовно почиствайте дървото на парите от старите и увяхнали листа, с цел да му осигурите сила и мощ.

Показвайте повече внимание на растението и пробвайте да се сприятелите с него. Комуникацията с дървото на парите е значима, по тази причина споделяйте с него своите финансови проекти и благодарете му за помощта.

Препоръчва се от време на време да почиствате листата на растението, защото вярванията споделят, че прахът може да пречи на финансовите потоци.

Според Фън-Шуй, дървото на парите би трябвало да се сложи на югоизточната част на жилището, която е обвързвана с благосъстоянието. Тук растението ще покаже най-силните си енергийни качества.

За да активираме капацитета на дървото, можем да прикачим монети или банкноти сред листата му. Подмяната на банкнотите от време на време задейства паричния поток.

Парите обичат да се броят, по тази причина от време на време бройте листата на дървото. Това деяние може да се реализира по време на разчистване на праха.

Ако желаем да усилим магическата мощ на дървото на парите, можем да използван следната ритуална процедура:

Закупете 7 свещи от църквата и налейте вода в чаша, с която ще поливате растението. Изберете 7 монети по една стотинка.

Поетапно наливайте водата в чашата и прочетете 7 пъти следните вълшебен думи: " Поставих монети в черната земя, крадейки пари от дървото безшумно. Нека то в моя дом зацъфти, доста благосъстояние със себе си да донесе. Аз пропъждам неналичието на пари, към този момент няма да стъпи на прага ми. " Дървото на парите е знак на благосъстояние и финансов триумф, а също и красиво растение за дома. Спазвайки разпоредбите за грижа и следвайки националните образци, можем да активираме силата и силата на това растение и да притеглим шанс и благоденствие в нашия дом. Нека дървото на парите стане нашият персонален амулет за привличане на пари и триумф!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР