Дърветата съдържат древна и голяма сила. Отдавна е известно, че

...
Дърветата съдържат древна и голяма сила. Отдавна е известно, че
Коментари Харесай

Кое е твоето дърво защитник? Това казва келтският хороскоп

Дърветата съдържат антична и огромна мощ. Отдавна е известно, че нашите зелени другари успокояват нервите ни и обезпечават блажено успокоение и тишина. Според келтския хороскоп всеки има свое дърво бранител.

Достатъчно е единствено да сме измежду дърветата, с цел да почувстваме облекчението и силата, които идват от природата.

Знаете ли кой тип дърво ви пази? Отговорът на този въпрос ще намерите в келтския хороскоп.

Кое дърво е вашият страж? Това демонстрира келтския хороскоп

Не, не е неточност. Дървесният хороскоп има дълга традиция и идва от келтския хороскоп.

Древните друиди са вярвали в невероятната мощ на природата и силата, заключена в дърветата. Кой от тях е вашият страж? Свържете датата на раждане с дървесния тип.

1. Ябълково дърво

24 декември – 1 януари
25 юни – 4 юли

Вие сте влюбчиви и чувствителни. Обичате да помагате на другите, щастието на околните ви е най-важно за вас. Имате артистична душа и доста скрити гении.

2. Ела

2 януари – 11 януари
5 юли – 14 юли

Вие будите почитание и от време на време боязън измежду хората. Вие сте много студени в контактите с другите. Не е елементарно да намерите сътрудник за вас. Вие сте упорити. Имате група отдадени другари, само че има доста хора, които не ви харесват доста.

3. Бряст

12 януари – 24 януари
15 юли – 25 юли

Вие сте удобен човек с радостен манталитет. Работлив и упорит, който знае какво желае от живота. Дори в сложни обстановки оставате спокойни.

4. Хвойна

25 януари – 3 февруари
26 юли – 4 август

Трудно е да сте в крайник с вас – вие сте цялостни с сила и предпочитание за деяние. Вие сте на всички места. Освен това сте извънредно харесван и потребен. Дефекти? Склонни сте да бъдете малко разсеяни.

5. Топола

4 февруари – 8 февруари
5 август – 13 август

Не обичате да сте в центъра на събитията, предпочитате да стоите настрани и надалеч от светлините на прожекторите. Вие сте лоялен другар, само че когато някой ви нарани, вие се променяте. Имате доста прелест и сексапил.

6. Кедър

9 февруари – 18 февруари
14 август – 23 август

Вие сте мощни и самостоятелни, само че чакате някой да промени решението ви. Обичате да изненадвате другите. Вашият метод да избягате от проблемите е да пътувате до света на фантазията.

7. Бор

19 февруари – 29 февруари
24 август – 2 септември

Вие сте малко самовлюбени, само че също по този начин неповторими и единствени по рода си. Вие сте лоялен другар, който се потвърждава в сложни обстановки.

8. Уилоу

1 март – 10 март
3 септември – 12 септември

Ти си роден романтик. В съпоставяне с други знаци вие имате неповторими езотерични качества. Имате изключителна вътрешен глас. Вие притегляте другите със своята хубост и сензитивност.

9. Липа

11 март – 20 март
13 септември – 22 септември

Стресът ви въздейства зле, по тази причина се старайте да избягвате борби и неприятни обстановки. Вие сте много тихи, само че имате радостен манталитет. Не употребявате изцяло капацитета си. В спешни обстановки се събирате и се борите за себе си.

10. Лешник

22 март – 31 март
24 септември – 3 октомври

Имате изключителна вътрешен глас и също по този начин сте надарени с извънреден персонален сексапил. Вие сте чувствителни към човешка щета. Имате предпочитание да се занимавате със обществени действия. Можете да бъдете капризни.

11. Планинска пепел

1 април – 10 април
4 октомври – 13 октомври

Имате извънредно мощна и решителна персона, макар че първоначално създавате напълно друго усещане. Не обичате да показвате същински усеща. Не прощаваш изменничество. Имате артистични качества, за които другите могат единствено да мечтаят.

12. Клен

11 април – 20 април
14 октомври – 23 октомври

Ти си същински идеалист. И свенлив. Не вярвате в себе си и по тази причина не осъзнавате гениите си. Често попадате в клопката на комплицирани и сложни взаимоотношения.

13. Орех

21 април – 30 април
24 октомври – 2 ноември

Вие сте комплициран сътрудник и животът с вас може да бъде извънредно сложен. Излизате от едната прекаленост в другата. Вие не сте най-харесваният човек в близост. Не можете да отречете упоритостта си.

14. Жасминово дърво

1 май – 14 май
3 ноември – 11 ноември

Имате своите настроения, само че в това време сте в положение да се намесите в делата на другите. Вие сте прочут като страховит уредник. Не простите елементарно изменничества и неистини.

15. Кестен

15 май – 24 май
12 ноември – 21 ноември

Вие сте чувствителни към човешката щета. Понякога сте уединен. Има моменти, в които имате възприятието, че никой не ви схваща.

16. Ясен

25 май – 3 юни
22 ноември – 1 декември

Вие сте същинският живот на празненството. Освен това сте надеждни и доста витални. Не ви липсват упоритост и гений.

17. Габър

4 юни – 13 юни
2 – 11 декември

Недоверчиви сте и подхождате резервирано към всичко ново. След като опознаете някого, ставате отворени и топли. Вие сте дисциплинирани, съзнателни и послушни.

18. Смокиня

14 юни – 23 юни
12 декември – 22 декември

Вие сте енергични и витални. Имате корав темперамент, само че също по този начин сте радостен и импровизиран човек. Често се улавяте да мечтаете и да се влюбвате. Склонни сте да бъдете разсеяни.

19. Дъб

21 март

Вие имате мощна персона. Вие сте упорити и неуморимо преследвате мечтаната цел. Държите краката си крепко стъпили на земята. Не обичате смяната. Обичате откровено и надълбоко.

20. Череша

23 септември

Вдъхвате доверие на хората. Може би това се дължи на обстоятелството, че избягвате споровете и проблемите всекидневно. Вместо купонджийска лудница, вие ще изберете домашния диван и обичания си сериал.

21. Бреза

24 юни

Избягвате разногласия, имате миролюбиво отношение и мек темперамент. Вие сте чувствителни и деликатни. Обграждате се с доста другари. Те се радват на вашата компания поради вашата наслада и обилие.

22. Бук

23 декември

Обичате да се обграждате с разкош, обръщате внимание на външния си тип. Имате лидерски качества, само че също по този начин можете да бъдете собственически и ревностни. Изисквате ангажираност и преданост от колегата си.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР