Даровитата и чаровна ромска певица Роксана прекрати веднъж завинаги сагата

...
Даровитата и чаровна ромска певица Роксана прекрати веднъж завинаги сагата
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ето коя известна мутра е новото гадже на Роксана, бившият й е в историята!

Даровитата и чаровна ромска певица Роксана приключи един път вечно сагата си с досегашния си мъж Александър. Знаем, че той е по-млад от нея и двамата имат дете - единственото, което ги свързва сега. За краха на връзките си със Сашо, Рокси приказва намерено даже неотдавна в изявление, като призна, че просто са спрели да се схващат и той не я почита, което тя не желае да търпи повече.



Е, очевидно обаче и любовта е почукала на вратата й, тъй като стана ясно, че Роксана се е загаджила с мутра от една от най-известните крими банди в Германия - " Ангелите на Ада ". Всъщност последните се водят рокери, само че за никого не е загадка, че в групата им са видни нарушители, рецидивисти, гангстери, трафиканти и даже убийци.

Въпросният на Роксана е нещо като предводител в бандата, макар че тя в началото отхвърляше да има нещо общо с него. Преди дни обаче певицата бе снимана от папараци, до момента в който пазари в огромен магазин, а зад тила й е не един, а трима гарда с дрехи на " Ангелите на Ада ".

След съществуването на фотосите, изпълнителката към този момент няма накъде да увърта и въпреки всичко признава познанството си с горепосочените. Но остава безапелационна, че ще опише повече за новостите в живота си, когато има причина да го направи.

От думите й заключваме, че връзката й е към момента на изпитателен стадий като не е ясно дали ще прерасне в нещо по-сериозно.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР