Държавното обвинение в Гърция ще подведе под наказателна отговорност 11

...
Държавното обвинение в Гърция ще подведе под наказателна отговорност 11
Коментари Харесай

11 гръцки депутати отиват на съд за измама

Държавното обвиняване в Гърция ще подведе под наказателна отговорност 11 депутати за илюзия на електората при избори. До дни се чака решението на съда за отстраняването им от Народното събрание.

" Бивш народен представител от пандиза си сътвори партия и влезе в Народното събрание " - по този начин се изяснява броя на народните представители в Народното събрание на южната ни съседка, на незнайната преди изборите партия " Спартанци ". Лидерът на партията съобщи пред прокурора, че неговите депутати са под въздействие на " външни центрове ", като уточни, че това е наказаният Касидиарис.

Властите би трябвало да открият дали излежаващият присъда някогашен заместник-председател на неразрешената партия " Златна зора " фактически е управлявал импровизирано активността на " Спартанци " в Народното събрание, което е неразрешено от закона.
Прокурор от Върховния съд упрекна 11 депутати в изборна машинация и илюзия на електората. Ако бъдат наказани депутатите от " Спартанци " би трябвало да изоставен Народното събрание, като местата им ще бъдат разпределени от представители на другите партии.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР