Държавното дружество Автомагистрали“ е с ново временно ръководство от днес,

...
Държавното дружество Автомагистрали“ е с ново временно ръководство от днес,
Коментари Харесай

Министър Комитова този път успя да смени ръководството на „Автомагистрали“

Държавното сдружение „ Автомагистрали “ е с ново краткотрайно управление от през днешния ден, вписано към този момент и в Търговския указател, оповестиха от районното министерство. Новият съвет  на шефовете включва Валентин Вълков, Десислава Христова и Иван Станчев. Досегашният началник Стоян Беличев е премахнат, демонстрира информация в регистъра.

Очаква се през днешния ден новото управление да поеме ръководството на компанията, оповестиха от Министерството на районното развиване и благоустройството. В скоро време се възнамерява и брифинг на районния министър Виолета Комитова и новото управление, назначено сполучливо при третия опит за промяна.

Както е известно „ Автомагистрали “ е сдружение, чиято благосъстоятелност е  на Министерството на районното развиване и благоустройството, и което се употребява за извършване на строителни действия без публични поръчки. Служебният районен министър Виолета Комитова разкри, че то е платило предплатено 180 млн. лева на външни компании за планове, по които шест месеца преди крайния период работата на доста от тях изобщо не е почнала.

Заради тези и други злоупотреби Комитова изиска да смени управлението на сдружението, само че на два пъти решения на арбитър Мария Вранеску от Софийски градски съд спираха вписването на новото управление в Търговския указател.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР