Държавният секретар за социалната и солидарна икономика и асоциативния живот

...
Държавният секретар за социалната и солидарна икономика и асоциативния живот
Коментари Харесай

Френски държавен секретар се появи на корицата на Плейбой

Държавният секретар за обществената и солидарна стопанска система и асоциативния живот Марлен Шиапа бе разкритикувана от членове на личната ѝ партия, по тази причина че се е появила на корицата на списание " Плейбой ", съобщи Ройтерс. Според френските медии министър председателят Елизабет Борн е привикала Шиапа, с цел да изрази възмущението си от случилото се, отбелязва организацията.

Скандалът се развива на фона на протести и митинги във Франция против пенсионната промяна на държавното управление, разяснява Ройтерс.

Освен на корицата на " Плейбой " Шиапа, която вкара закон против подвикванията и издевателството на обществени места, се е съгласила да даде и изявление от 12 страници за списанието, в което приказва за правата на дамите и на общността ЛГБТ.

" Защитаването на правото на дамите сами да управляват телата си би трябвало да става на всички места и когато и да е. Във Франция дамите са свободни. С цялото ми почитание към клеветниците и лицемерите, написа в " Туитър " Шиапа в своя отбрана.

Борн привика Шиапа, с цел да ѝ каже, че изявлението " въобще не е било подходящо, изключително в сегашния миг ", написа през уикенда френският в. " Паризиен ".

Лидерът на извънредно лявата опозиционна партия " Непокорна Франция " Жан-Люк Меланшон, който беше трети на президентските избори през 2022 година написа в " Туитър ", че " Франция излиза от релси ", имайки поради появяването на Шиапа на корицата на " Плейбой " и решението на президента Еманюел Макрон да даде изявление за детското списание " Пиф ".

Въпросният брой на " Плейбой " ще излезе на 8 април, съгласно в. " Паризиен ". 

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР