Държавният секретар Антъни Блинкен и главният заместник съветник по националната

...
Държавният секретар Антъни Блинкен и главният заместник съветник по националната
Коментари Харесай

Семейства на американски заложници в Газа казват, че Байдън потвърждава ангажимента си за освобождаване на техните близки

Държавният секретар Антъни Блинкен и основният заместител консултант по националната сигурност Джон Файнър се причислиха към Байдън на срещата. Тринадесет от членовете на фамилията са участвали персонално, до момента в който други трима са се включили към диалога с президента и неговите съветници по телефона, съгласно Белия дом. с други хора по телефона.

Декел-Чен отхвърли да даде информация какви, в случай че има такива, детайлности са предложили Байдън и други чиновници на администрацията на групата по отношение на напъните на Съединени американски щати да издействат освобождението на техните близки. Той обаче сподели, че администрацията е дала да се разбере, че „ е изцяло ангажирана с извеждането на заложниците “.

Срещата на Байдън със фамилиите пристигна, когато неговият консултант по националната сигурност Джейк Съливан трябваше да се насочи към Израел в четвъртък, с цел да се срещне с премиера Бенямин Нетаняху, членовете на неговия боен кабинет и израелския президент Исак Херцог.

Осемте американци остават в не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР