Държавният съвет на Република Крим е внесъл в Държавната дума

...
Държавният съвет на Република Крим е внесъл в Държавната дума
Коментари Харесай

Русия иска да национализира имоти, фирми и пари на България

Държавният съвет на Република Крим е внесъл в Държавната дума законопроект за национализацията на имущество, което към 24 февруари е било владеене на жители на така наречен " вражески " страни (б.р. - измежду тях е България), съобщи ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция.

Документът е импортиран в елекронната база данни на Думата.

В законопроекта се оферират промени, засягащи " движимо и недвижимо имущество, парични средства, депозити в банки, скъпи бумаги, корпоративни права, както и други активи, които директно или посредством медиатори принадлежат на непознати страни и лица ".

Законопроектът дава право на субектите на Руската федерация да дефинират процедура за национализация на имущество на непознати страни и задгранични лица, свързани с непознати страни, които правят " вражески " дейности против юридически и физически лица от Руската федерация.

Заместник-председателят на фракцията " Единна Русия " Евгений Ревенко разгласи в своя Телеграм канал, че поддържа самодейността.

Лидерът на Крим Сергей Аксьонов заяви на 23 март, че управляващите в анексирания от Русия район напълно скоро ще стартират да национализират имущество на украинските олигарси. Според ТАСС на полуострова парцели имат доста украински олигарси, както и фамилията на украинския президент Володимир Зеленски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР