Държавният глава Румен Радев участва в празничното откриване на учебната

...
Държавният глава Румен Радев участва в празничното откриване на учебната
Коментари Харесай

Радев към първолаците в Кочан: Носете винаги България в сърцето си

Държавният глава Румен Радев взе участие в празничното разкриване на образователната година в СУ " Христо Смирненски " в село Кочан, община Сатовча , където благодари на управлението и преподавателите за напъните и труда учебното заведение да се утвърди като страж на българщината.

" В това учебно заведение вие сте съхранили и развили нещо доста значимо - хубавичко връзка сред поколенията . Онази нишка, която ни държи обединени към нашите полезности и обичаи, сподели Румен Радев.

В храма на знанието всяко българско дете , без значение къде се намира, би трябвало да има равни благоприятни условия да разгърне своя гений и да откри реализация, се обърна и към учениците в село Кочан президентът.

Той пожела на младежите, където и да ги отведат ветровете на живота, до носят постоянно България в сърцето си, да мислят за нея и да знаят, че България постоянно ще ги чака с обич . " Не се отхвърляйте пред компликациите, в противен случай, използвайте всяко затруднение, с цел да го превърнете в трамплин за вашия идващ триумф ", акцентира още в приветствието си президентът Румен Радев.

Гимназията в село Кочан означи своята 50 годишнина от основаването си със специфична празнична стратегия, в която присъединяване взеха някои от първите нейни възпитаници. По време на церемонията президентът връчи почетен плакет " Св. Св. Кирил и Методий " на шефа на учебното заведение Гълъб Чаушев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР