Държавният глава Румен Радев пожела здраве, надежда и топлина по

...
Държавният глава Румен Радев пожела здраве, надежда и топлина по
Коментари Харесай

Честито Рождество Христово! Какво пожелаха политиците на хората?

Държавният глава Румен Радев пожела здраве, вяра и топлота по случай Рождество Христово.  

 

" Нека вярата в положителното ни дава сили да продължим да се борим дружно за справедливите дела на нашия народ, за спокойно и щастливо бъдеще за децата на България! ", написа президентът.

 



 

Съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков разгласява фотография от трапезата на Бъдни вечер дружно със брачната половинка си Линда и трите им дъщери. 

 

 



 

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласява видео с привет за празника:

„ Нека да е мирна, здрава и плодородна за целия ни народ новата 2023 година. Нека във всяко семейство да царува обич и съгласие “, пожела тя.

 



 

Съпредседателят на “Демократична България ” пожела светли и топли празници на всички.

 



Вярата е движеща мощ във всяко начинание, написа в профила си във Фейсбук водачът на " Български напредък "  Стефан Янев. Днес сме дружно с околните си. Когато сме дружно, сме мощни. Нека огънят на празника в никакъв случай не угасва, пожелава той.

 

 



Лидерът на " Възраждане "  Костадин Костадинов честити Коледа във Фейсбук като пожелава здраве, благополучие и благополучие.

 

 



 

Пожелание насочи и водачът на Движение за права и свободи. " Скъпи братя и сестри християни, от свое име и от името на Движение за права и свободи ви поисквам здраве, мир и берекет ", пише Мустафа Карадайъ в пост във Фейсбук.

Той показва, че в днешните сложни времена на война и рецесия повече от всеки път имаме потребност от мир, в единение и заедност да градим почтено бъдеще за всички български жители.

Нека денят, носещ вярата за надежда и ново начало, извърши сърцата и домовете ви с топлота, благополучие, мъдрост и естетика, пожелава водачът на Движение за права и свободи.

 

Семпло със стори водачът на ГЕРБ честити Рождество Христово!

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР