Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин изрече поредната пропагандна

...
Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин изрече поредната пропагандна
Коментари Харесай

Путин с нова мантра: Евразия е локомотива на глобалното икономическо развитие

Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин изрече следващата пропагандна теза, като дефинира Евразия за " локомотив на световното икономическо развиване “.

В приветствието си към участниците в VIII Международен теоретичен и експертен конгрес " Примаковски четения “ той означи, че тематиката на актуалното събитие – " Трансформацията на международния ред: Евразийското измерение “ – наподобява в действителност настояща. И посочи, че в района се образуват механизми за многостранно съдействие, предава РИА Новости.

" Именно Евразия е локомотивът на световното икономическо развиване. Именно тук интеграционните процеси набират скорост, образуват се ефикасни механизми на многостранно съдействие, които играят основна роля във образуването на многополюсен международен ред, учреден на правилата на същинско тъждество, взаимно почитание и ценене на законните ползи на другите “, акцентира съветският президент.

Путин посочи още, че участниците във форума - учени, специалисти, дипломати и публицисти - има защо да мислят, да дискутират и да спорят.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР