Държавният департамент на САЩ допълнително подсили предупреждението си за пътуване

...
Държавният департамент на САЩ допълнително подсили предупреждението си за пътуване
Коментари Харесай

САЩ приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви обстоятелства

Държавният департамент на Съединени американски щати в допълнение укрепи предизвестието си за пътешестване към американските жители и към този момент ги приканва да не отиват в чужбина при никакви условия и да се приберат в Съединени американски щати при първа опция поради разпространяването на ковид, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1521
Това предизвестие на Държавния департамент доближава оптималното равнище за всички страни по света, което е невиждана мярка. Това е рекомендация и тя няма законово обвързваща мощ.

От среднощ България публично затваря границите си към трети страни

Съединени американски щати към този момент вкараха ограничения за ограничение на влизането на чужденци от редица тежко инфектирани страни, в това число Китай и множеството европейски страни. Дори границата с Канада е затворена за всички несъществени пътувания.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1521  Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284 Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284  COVID-19 отложи завръщането на COVID-19 отложи завръщането на " Приятели "    Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР