Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) проверява случая

...
Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) проверява случая
Коментари Харесай

ДАМТН проверява случая с падналата жена в асансьорна шахта в Студентския град

Държавната организация за метрологичен и механически контрол (ДАМТН) ревизира случая с падналата жена в асансьорна шахта в квартал "Студентски град " в София, оповестяват от организацията.

Съоръжението е запечатано от полицията и се води следствие, се показва в известието. По първична информация сега на случая асансьорът в блок 17 в столичния квартал е бил спрян за профилактика. Съоръжението е било сред третия и четвъртия етаж на общежитието, като профилактиката се е правила на партерния етаж.

По информация от техника от поддържащата компания "Експрес въжен превоз сервиз " ООД, той е бил от самото начало до отворената врата и е разговарял с дамата преди случая, като я е уведомил, че асансьорът е в профилактика, се показва в известието. Отбелязва се, че не са известни събитията, довели до рухването на дамата в шахтата. Височината е била към 1.80 метра.

След случая дамата е откарана в болница "Св. Анна ". По информация от болничното заведение, потърпевшата е нормализирана, отвън реанимацията е и няма заплаха за живота й, написа в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР