Държавен фонд „Земеделие“ ще открие четири горещи телефонни линии, на

...
Държавен фонд „Земеделие“ ще открие четири горещи телефонни линии, на
Коментари Харесай

Фонд Земеделие открива горещи телефонни линии

Държавен фонд „ Земеделие “ ще открие четири горещи телефонни линии, на които претендентите за европейско финансиране по другите стратегии ще могат да получават уточнения и настояща информация за плановете си.

Новото управление на фонда поема ангажимент, че от тази седмица всеки петък ще бъде Ден на отворените порти.

Новото управление на фонд „ Земеделие “ е изготвило проект сметки за възстановяване активността на фонда, наваксване с обработката на забавени планове и възстановяване на прозрачността в работата. Той няма съответни действия и периоди и той към този момент може да бъде прочетен на уеб страницата на институцията.

Предстои и създаване на управлението на бенефициента. То е предопределено за всички, които извършват контракти за безплатна финансова помощ по програмата за селските региони и има за цел да улесни земеделците посредством даване на съответна, синтезирана и систематизирана информация за техните съществени права и отговорности.

Същата цел имат и „ горещите “ телефонни линии, които ще бъдат открити през днешния ден. Две от тях са за дирекция „ Договориране “, другите две - за дирекция „ Оторизация “ към селската стратегия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР