Държавата, в която виден шоумен прави кастинг за политици. Не

...
Държавата, в която виден шоумен прави кастинг за политици. Не
Коментари Харесай

Вече се появи кандидат за здравен министър при Слави! Ще легализира дрогата! Наздраве!

Държавата, в която изтъкнат шоумен прави кастинг за политици. Не конкурсна процедура, построена на правилото на конкуренция въз основа на професионалните и деловите качества на претендентите, а кастинг, бате.

К А С Т И Н Г!

За политици!

ахахахахахахах

За 30 години живот в прехода, не знам за какво по този начин назовават тоя лайнян интервал, в случай, че не води към нищо, сме виждали всевъзможни неща, това обаче ми мазета зъбите.

Слави – в ролята на HR, който ще избира политици, без да има безусловно никаква визия от активността на тия хора. Не си мислете, че дългия има политическа просвета – тъй като няма. Доказал го е през годините. И по какъв начин тъкмо с изявление разбираш – непокътнат ли е индивидът против теб или е следващата плюнка, решил да става нещо в тоя живот по втория метод, не знам. Явно ще ги закача на детектора на лъжата или има непогрешимо възприятие за политиците.

Ами не, няма. Преди време поддържа обществено кандидатурата на Кунева. Тогава беше доста готина и свестна. Не знам дали помните.

Сценаристите му са плачевно необразовани по правни и по-специфични въпроси, свързани с ръководството на страната. Това се видя доста добре от мненията им по случай референдума, за тия дето могат да го видят и имат потенциала да го схванат. Какво значи в тази ситуация,,само не знам си какъв брой хиляди гласа не доближават “. Дали не ти доближава 1 или 1 милион гласа – няма разлика. Така се интерпретира закона, а не популистки – иде ми, пристигна ми. Тук оставам настрани и не разясня обстоятелството, че най-вероятно са го изиграли с гласовете и са му,,взели “ прилична численост.

И не става въпрос за това дали харесваме или не харесваме Слави. Не може естествен човек да се надява, че един водещ ще разплете трупаните с години зависимости на всички равнища в страната и ще направи самобитна гражданска война. Нали не забравяме, че той даже не е прекратил към момента контракта си с БТВ, в случай че инцидентно се прецака плана, въпреки всичко да не умрат гладни хората.

Така гражданска война не се прави – мислейки за топлото и мекото.

И въпреки всичко мисля да аплайвам за здравен министър в това ново държавно управление, да узаконявам всички опиати и по-късно – внезапно депозирам оставка.

Георги Христов Христов

Колаж: Иво Ангелов, „ Свободен човек “



Афера.бг
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР