Държавата трябва задължително да реагира на тази поредна провокация от

...
Държавата трябва задължително да реагира на тази поредна провокация от
Коментари Харесай

„Денков“ трябва да реагира на Толстой

Държавата би трябвало наложително да реагира на тази поредна провокация от страна на заместник-председателя на съветската Дума Пьотр Толстой.
„ България и Румъния са единствено бази на НАТО “ , сподели Толстой в предаване на съветската проправителствена пропагандистка Олга Скабеева.  „ В България по цялото крайбрежие са наши жители. Те … ще стартират да показват. Не се вълнувайте “.

„ В този смисъл няма никакви проблеми. Това не са тези страни, с които има смисъл да се играят игрички “ , добави той.
Да си напомним, че това не е първото му сходно скандално изявление срещу България. През 2016 година същото лице беше споделило следното: „ България ще я купим цялата. Половината от крайбрежието й към този момент купихме “. След това се извиняваше и оправдаваше, че думите му били извадени от подтекст.** Сега нито ще се извини, нито ще се оправдае. Хибридната война на Кремъл против нас ескалира, а това е един от инструментите в нейната „ инфраструктура “. Задължително е извикването в Министерство на външните работи на дипломат Елеонора Митрофанова, с цел да й бъде поискано пояснение и с цел да й бъде връчена протестна нота. В допълнение, би трябвало да бъде публично поискано и в допълнение съкращаване на броя на съветските дипломати и други чиновници на посолството, тъй че да се изравни броят им с тези на нашите в Москва. Това като въведения към от дълго време закъснялото оповестяване на Елеонора Митрофанова за persona non grata. Задължително е ДАНС да се самосезира по случая и да показа разбор на уязвимостта на България за съветското хибридно въздействие, с необикновен акцент върху съветските жители и притежаваните от тях недвижими парцели. Народното събрание и държавното управление следва да продължат с дейностите за елиминиране на опциите Кремъл да прави хибридна експанзия срещу нас. След Росенец е ред и на Камчия.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР