Държавата трябва да премине през това което се случва в

...
Държавата трябва да премине през това което се случва в
Коментари Харесай

Борисов: Румен Гечев да дава финансови съвети е като Кузов да е възпитател в детска градина

Държавата би трябвало да премине през това което се случва сега, ние би трябвало да бъдем търпеливи, да проявим почитание само че и да си задаваме нашите въпроси, съобщи някогашният министър председател Бойко Борисов в Арбанаси.

Благодарим на всички вас, които в изискванията на гнет, участвахте в тези избори. Два дни преди изборите, полицията да влезне в университета. Който посмее да гласоподава за партии, членове на европейският парламент би трябвало да бъде брутално привикван, задържан и унизен.

Над 70% от хората не излезнаха да гласоподават. Тези които отиват и оферират оферти сега, които десетилетия няма да могат да се поправят - те имат по 100 000 гласа.

Учуден съм да схвана, че по-приемлив вид за водещите договаряния от ГЕРБ е международният първенец в света по фалирането на банки Румен Гечев. Той да дава финансови препоръки, това е все едно наказания за педофилия Кузов да е педагог в детска градина. Или Овчаров или Масларова... те ли са по-приемливи?

Ами какво направиха за починалите. Първите изявления на Рашков, на кмета на Перник, всички насочиха, че пътят е отговорен и че ние сме го строили. Чак във вечерните вести посмяха да пуснат фрагментите от откриването, с премиера Станишев. И от този миг, тематиката завърши.

Ако не бяхме на 112-то място на медиите в света, от 7 месеца, те са 100 % под контрола на Радев и неговите хора. Защо тези договаряния не протекоха преди изборите - с цел да могат хората да чуят. Сега чуваме единствено обещания.

Отварям скоба - ние почитаме избора на българите. След като те са дали своят вот, да им теглят заеми от по половин милиард всяка седмица, това е ситуацията. Вашите ще връщат тези заеми, би трябвало да се знае.

Само обществените, които разискваха през вчерашния ден са 15 милиарда, пресметна Сачева.

Ние постоянно сме били на остатък, в този момент сме в недостиг. Ще мине пандемията, европейската комисия ще наложи санкция за този недостиг. Инфлацията ще отиде декември 10 %. Дефицитът в случай че го закърпят на 6,7 % ще е добре.

Давам догадка - какво става в случай че те вкарат всичките тези оферти и ги гласуваме. Разходите вървят, милиард след милиард всяка седмица. Кой ще ги изкара тези милиарди? Няма автомагистрала, кпп-та претъпкани, по какъв начин ще стане.

Амбициите на младостта са доста хубаво нещо, само че не ги ли подкрепиш с опит.... тези красиви обещания които слушаме, няма да им излезе краят.

Ще имат 100%-овата ни поддръжка за всяко предложение в зала. Ако по този начин вървят разноските ще отидат на 20,30 милиарда.

Чудовищна миграция сега, с цел да не ги задържат в центровете бързо им издават документи и оставят 100 % безконтролни.

Когато си пръв по смъртност в света, преди нас имаше само една страна дето още канибализма е разполагаем, да раздаваш медали - това е гьонсуратлък. Ден със 200 починали, вечерта се играе хоро от Радев и неговите хора, сподели още Борисов.

Изведнъж се оказа, че партията на Бойко Рашков е строил автомагистралата и я пуснал в употреба 15години без акт 15, а Нанков и Аврамова ги разкарваха като мечки 2 дни преди изборите, сподели още Борисов. А нарушаванията с машините? Където машината се е развалила ГЕРБ внезапно стартира да дърпа напред. само че ние би трябвало да преминем и през това, възмути се той.

Асен Василев споделил, че няма да подвига налозите, само че при тези разноски, по какъв начин ще стане като сметка? Малкия усети скока на тока, междинния да не приказваме за огромните,. Защо? Защото крадат, до момента в който приказват за подредени измислени чекмеджета. По 10 милиона дневно отпътуват. Вече месеци това се случва, милиарди ги няма, установи водачът на ГЕРБ.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР