Държавата още не е влязла във владение на имотите Ситняково

...
Държавата още не е влязла във владение на имотите Ситняково
Коментари Харесай

Държавата още не си е взела от Сакскобургготски имотите "Ситняково" и "Саръгьол"

Държавата още не е влезнала във притежание на парцелите " Ситняково " и " Саръгьол ", които получи със правосъдно решение в нейна изгода в развой против наследниците на цар Борис Трети. Това заяви пред Би Ти Ви неговият внук и министър председател сред 2001 и 2005 година Симеон Сакскобургготски.

" Опразнихме " Ситняково " и " Саръгьол " през март. До през днешния ден никой не е приел парцелите ", сподели Сакскобургготски. Той дефинира като " чиста завист " да се отнеме един парцел без проект да се одобри и предвижда, че двете вили ще потънат в съсипия, както стана с " царските конюшни " в София.

Съдът дефинитивно разгласи за противозаконна реституцията на парцелите " Ситняково " и " Саръгьол " и удостовери отхвърли на страната да им върне имението " Кричим ". Продължава правосъдният спор за " Царска Бистрица ". Сакскобургготски сподели през днешния ден, че има вяра в правораздаването на съда в Страсбург, тъй като е жител на страна - член на Европейски Съюз, където частната благосъстоятелност е обезпечена.

.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР