Държавата не трябва да бъде хвърляна в кризаИзборите винаги са

...
Държавата не трябва да бъде хвърляна в кризаИзборите винаги са
Коментари Харесай

Пеевски: За ДПС избори 2 в 1 е чудесен вариант, но не е добре за държавата

Държавата не би трябвало да бъде хвърляна в рецесия
Изборите постоянно са вид. За Движение за права и свободи това е превъзходен вид - 2 в 1. Ние сме подготвени за избори, само че не е добре за страната. Ние би трябвало да мислим за хората, какво се случва с тях при тези земетресения видяхте какво се случва през тези години. Това не е добре да страната. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

„ Ако ПП-ДБ са рационални хора, няма да хвърлят страната в рецесия. Ще си създадат очевидна коалиция, с цел да няма нищо прикрито и мрачно. След като забележим какво ще вършат, ние ще преценим кое и по какъв начин ще поддържаме. Правителство да има, за Движение за права и свободи е значимо. Държавата не би трябвало да бъде хвърляна в рецесия. Сериозните мъже, сериозните партии би трябвало да седнат и да договарят и да създадат устойчиво държавно управление. Това би трябвало да бъде в името на България. Партийните пристрастия и всевъзможни такива нажежавания би трябвало да се оставят настрани ”, добави още Пеевски.

„ Гледам през вчерашния ден министър председателят, който съвсем е в оставка, се изходи по несъответствуващ метод и се направи на мъж. Нека си прибере това самочувствие, той е просто един назначен министър председател от Народното събрание. Да остави водачите на партиите да договарят и да не прави неща, които могат да бутнат България в рецесия.  Не е съществено за един министър председател да споделя - това да, това не, без да е прочел нещо. Нека се научи да чете и да гледа ", сподели Пеевски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР