Държавата не се управлява с хаштагове, а със закони с

...
Държавата не се управлява с хаштагове, а със закони с
Коментари Харесай

Отпускат 800 млн. лева заем на „Булгаргаз“

„ Държавата не се ръководи с хаштагове, а със закони с изрядни юридически документи “, разяснява още служебният министър председател Гълъб Донев
„ Държавата не се управлява с хаштагове, а с членове и алинеи. С изрядни юридически документи. Недопустимо е да се слага под въпрос волята на България за присъединение към Организацията за икономическо сътрудничество и раз като част от предизборна акция “, съобщи служебният министър председател Гълъб Донев при започване на постоянното съвещание на Министерския съвет.

Той разгласи, че кабинетът ще одобри разпореждане за започване на присъединителния развой на България към Организацията за икономическо съдействие и развиване.

„ Много държавни управления работиха за това, на нас се падна достойнството да организираме и структурираме присъединителния развой “, уточни той.

Донев удостовери и по-рано декларираното от служебния министър на енергетиката, че ще бъдат отпуснати 800 млн. лева като заем на „ Булгаргаз “.

По думите на Донев, със заемът ще се стабилизира финансово положението на сдружението и ще се подсигурява сигурността на доставките на природен газ за новия отоплителен сезон.

Служебният кабинет ще утвърди и проект за връщане на заема.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР