Държавата да вземе пристанище Росенец от Лукойл. Това предложение входираха

...
Държавата да вземе пристанище Росенец от Лукойл. Това предложение входираха
Коментари Харесай

Властта срещу "Лукойл": ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС предлагат край на концесията на пристанището

Държавата да вземе пристанище " Росенец " от " Лукойл ". Това предложение входираха в деловодството на Народното събрание ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи.

Първи за концепцията осведомиха водачите на Продължаваме промяната - Демократична България Кирил Петков и Атанас Атанасов рано тази заран.

Така ще завърши безконтролната врата без никакъв надзор на вноса и износа на горива, съобщи депутатът от Движение за права и свободи

Бойко Борисов и Делян Пеевски прецизираха, че тя е разисквана през вчерашния ден и е обща.

Мотивацията на обединенията, които поддържат държавното управление е, че защото Шенген е стратегическа цел, концесията на " Лукойл " нарушава евросанкциите против Русия.

„ Човек, който предава родителите си ще съобщи родината си “, сподели той по отношение на претендента за кмет на София Васил Терзиев

" Българската граница става под контрола на страната и ние можем да кажем на нашите европартньори, че не би трябвало да се тормозят за този обект от тук нататък ", сподели Кирил Петков.

„ Нашата цел е влизането ни в Шенген и това е ясна стъпка в тази посока “, сподели Кирил Петков

" Имаме данни и това е обществено известно, че там минава контрабанда, т.е. една част от нефта не се заявява, който се внася и приходите отиват за подкрепяне на Русия във войната ", добави Атанас Атанасов.

" Яростна опозиция имаше от Политическа партия по отношение на тръбите и по отношение на особения шеф, не знам за какво.
Нямам срещу Кирил Петков да го заяви, само че да опише какво трите партии сме правили, с цел да имат опция да кажат какви са им били съображенията ", сподели Бойко Борисов.

Това ще се случи идната седмица

" Държавата не направи нищо по време на служебните кабинети по тази тематика. Днес внасяме всички дружно плана за " Росенец ", разбрахме, с цел да се завърши безконтролния импорт и експорт от  страната, за нас посредством " Лукойл " се финансира войната ", съобщи Делян Пеевски от Движение за права и свободи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР