Държавата да спре порочната практика на председателя на Българската търговско-промишлена

...
Държавата да спре порочната практика на председателя на Българската търговско-промишлена
Коментари Харесай

Бизнесът протестира срещу шефа на БТПП Цветан Симеонов


Държавата да спре порочната процедура на ръководителя на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов да прибира посреднически пари за бизнес делегации в чужбина. За това упорстват предприемачи от разнообразни работодателски организации.
БТПП прибира по 2000 евро на компания, с цел да я заведе в Иран. Реално комерсиалната камара не е туроператор, с цел да реализира и печели от тази активност, разясняват те. Според тях самата БТПП нарушава законите в страната като прави туристическа активност. Делегацията ще посети Техеран и ще се води от министъра на стопанската система Емил Караниколов.
Представителите на другите работодателски организации и членуващите в тях компании отхвърлят да дават пари на Цветан Симеонов. Според бизнеса БТПП провежда делегацията, като са си поставили надценки, с цел да могат да пътуват гратис Цветан Симеонов и чиновници на БТПП. Не сме съгласни да спонсорираме Цветан Симеонов, безапелационни са представителите на бизнеса. Те в най-скоро време ще приготвят писмо с което ще изискат оставката на Цветан Сименов./ПИК
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР